Martinus Johannes Maria Vollebregt

Geboren: 26 maart 1937
Overleden: 10 juni 2021
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Max werd op 26 maart 1937 geboren op Plaats Langeveld te Monster. Het was een groot tuindersgezin. Hij wilde geen tuinder worden, maar hij ging naar de Ambachtsschool. Daarna ging hij naar de MTS en HTS, waar hij bouwkunde studeerde. Hij werd bouwkundig tekenaar.
Op een dansschool in Naaldwijk leerde hij Toos kennen. In 1961 zijn ze getrouwd. Ze kochten een huis in de Hortensiastraat. Op dat moment startte ook officieel zijn eigen architectenbureau. Hij heeft vele woningen, kantoren en bedrijfspanden gebouwd. Het was zijn lust en zijn leven. In twee zelfontworpen woningen heeft hij ook gewoond.  Toen hij 67 jaar was ging hij met pensioen, maar bleef wel betrokken bij het bureau.
Max was ook een echte familieman. Ze hadden het leven gegeven aan Will, Arnold, Karen en Judith. Hij ging met de kinderen op stap, organiseerde verjaardagsfeestjes en de ontspanning met de boot was heerlijk voor het hele gezin.
Ook maatschappelijk was Max zeer actief. Hij was o.a. lid van de Rotary, het bestuur van de Masemude, de Nederlandse Vereniging van Architecten, de Vereniging van Eigenaren en de westlandse Seniorenraad. Ook is hij heel lang vice-voorzitter van het Parochiebestuur geweest en ook bouwkundig adviseur van de parochie.
Hij had ook vele hobby’s: sporten, lezen, puzzelen, bridgen, golf spelen en voetbal kijken
We denken terug aan een serieuze man, maar die zeker ook humor had.
Hij was charmant, bescheiden, en … hij was er voor anderen.
Op 10 juni is hij dan onverwacht overleden in de leeftijd van 84 jaar.
We hebben hem toevertrouwd aan het eeuwig huis van God de Heer. Max heeft dat huis niet zelf gebouwd, maar we wensen hem toe, dat hij daar voor altijd in Gods vrede mag zijn.

Pastor Kwee

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Liefde is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord.