Rokus Johannes de Bruijn

Geboren: 17 december 1936
Overleden: 29 mei 2021
Plaats: Hoek van Holland

In dankbare herinnering

Rob werd geboren op 17 december 1936 in Hoek van Holland. Hij was enig kind. In de oorlog moest het gezin naar Rotterdam Zuid, maar na de oorlog kwam het weer terug in de Hoek. Hij ging naar de Ambachtsschool en werkte daarna in een timmerbedrijf. Daarna heeft hij de avondtekenschool gevolgd en werkte hij bij een technisch tekenbureau. Hij leerde Anna kennen bij het dansen in hotel America. Op 29 mei 1970 zijn ze getrouwd. Ze gaven het leven aan Conny en Johan.
Rob heeft vervolgens gewerkt bij Synres/DSM, in de chemie als procesoperator. En uiteindelijk werkte hij in de logistieke planning. Toen hij 58 jaar was ging hij met de VUT.
Zijn grote hobby’s waren boeken lezen en horloges. Die horloges verzamelde hij, droeg hij en hij bewaarde ze allemaal. Na zijn pensionering heeft hij de fiets ontdekt en ze hebben samen heel veel gefietst.
De laatste tijd waren Rob en Anna allebei ziek. Anna is overleden op 29 maart en Rob kon de uitvaartdienst in het crematorium volgen via de livestream. Hij lag toen in het ziekenhuis. Precies twee maanden later, op 29 mei, wat hun trouwdatum was, overleed Rob in de leeftijd van 84 jaar.
In hetzelfde crematorium heeft vervolgens de uitvaartdienst van Rob plaatsgevonden.
We denken terug aan een hele lieve en zorgzame man. Hij was ook heel optimistisch en heel positief.
We zijn dankbaar voor alle liefde en warmte die hij aan al zijn dierbaren heeft gegeven.

Pastor Kwee. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Het is beter uw eigen toekomst te creëren dan dat een ander het voor u doet.