Adam Petrus Joseph Barendse

Geboren: 19 november 1946
Overleden: 5 juli 2019
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Ad werd geboren op 19 november 1946 in Poeldijk. Hij was zoon van een bakker. Het was een gezin van negen kinderen, zijn vader overleed vroeg. Ad was als kind misdienaar in het St. Jozefshuis en hij volgde de MULO.  Daarna kwam hij te werken in de zaak Buisse, waar ze tv’s, radio’s en witgoed verkochten en repareerden. ’s Avonds volgde hij cursussen op het gebied van elektrotechniek. Van die kennis hebben vele familieleden en vrienden profijt gehad.
Via via kreeg Ad een baan bij de Rabobank. Daar heeft hij lang gewerkt. Hij begon in het filiaal aan de Julianaweg, daarna de Heenweg en tenslotte in Monster. Intussen had hij contact gekregen met voetbalvereniging Excelsior Maassluis. Daar had hij het heel goed naar zijn zin. Verder hield hij er van om naar het theater, opera en musea te gaan en vakanties vond hij ook heel fijn. Ook van muziek hield hij, hij kon mooi piano spelen.
Ad ging met pensioen en toen had hij tijd om aan tante Riet veel zorg en aandacht te geven. Na een herseninfarct begon een andere periode, waarin hij veel minder kon.  
Op 5 juli is hij dan overleden in de leeftijd van 72 jaar.
We denken terug aan een hele rustige man, hij wilde nooit op de voorgrond treden, hij was heel bescheiden en meegaand. Ook was hij zeer hulpvaardig. Mensen helpen met technische klussen, helpen verhuizen, iemand ophalen en ergens brengen, hij deed alles. Van deze rustige, lieve en hulpvaardige man hebben wij op 11 juli in de kerk afscheid genomen. Moge hij rusten in vrede.

Pastor Kwee

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.