Apolonia Hendrika Maria van Schie-van Os

Geboren: 7 december 1933
Overleden: 9 juli 2019
Plaats: Honselersdijk

In dankbare herinnering

Op 85-jarige leeftijd is de lieve Plonie overleden. Samen met haar man heeft zij met veel zorg en liefde haar kinderen mogen begeleiden tot wie zij nu zijn geworden. 6 zonen en twee dochters en 27 kleinkinderen hebben haar mogen ervaren als die lieve vrouw vol zorg voor haar man. Op de eerste bladzijde van de Heilige Schrift staat al prachtig beschreven dat wij mensen zijn geschapen naar Zijn beeld. En welk een prachtig beeld mochten wij en zij in ons leven bij ons weten. Zij heeft haar kinderen vele maanden mogen dragen nu droegen zij hun moeder op haar laatste stukje hier op aarde.  
Als je veel van iemand houdt, ben je bedroefd afscheid te moeten nemen. Terecht waren de kinderen en kleinkinderen bedroefd, want zij hielden veel van haar als antwoord op de grote liefde en zorg die zij in haar leven heeft laten zien.
Een mooi en sterk geloof kenmerkte haar leven het is aan ons om dat mooie geloof op eigen wijze weer verder te dragen de dood is niet het einde maar het begin van een geheel nieuw leven bij de Heer. Met dat mooie geloof heeft zij haar leven hier gesierd.
Dat zij nu vanuit de hemel haar liefde en zorg mag doen uitgaan naar ons die hier verder mogen leven. aan het graf mochten wij daarom ook biddend uitspreken:  A DIEU -   TOT ZIENS  BIJ DE HEER

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.