Barbara Johanna Maria Zwinkels-van Leeuwen

Geboren: 19 april 1925
Overleden: 3 juli 2019
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Bep werd in 1925 geboren in Maasland, in een boerengezin. Ze was het jongste kind in een gezin van negen kinderen. Haar beide ouders overleden toen ze jong was. Ze ging inwonen bij haar zus To. Toen ze een jaar of 20 was leerde ze op de kermis Henk kennen. Hij was haar grote liefde. Maar hij moest eerst zijn dienstplicht vervullen in Nederlands-Indië. Bep moest dus wachten op zijn terugkomst.
In 1951 zijn ze dan getrouwd en ze gingen wonen aan de Vlietlaan. Henk was tuinder. Hij teelde o.a. tomaten, sla en druiven. Inmiddels werden er zeven kinderen geboren. In 1967 werd een nieuwbouwwoning, Julialaan 8, betrokken. In 1968 werd daar nog een achtste baby geboren. Al met al was het een drukte van belang.
In 1972 werd de tuin verkocht en steeds meer kinderen verlieten het ouderlijk huis. Op 3 november 1985 overleed Henk. Bep kreeg veel steun van haar kinderen. Een ander aangrijpend sterfgeval was het overlijden van zoon Gerard in 2005.
Ze verhuisde naar Julialaan 10, een fijn huis, waar ze samen met zoon Sjaak woonde. Haar gezondheid ging achteruit en ze vond het best moeilijk om daar mee om te gaan.
Op 3 juli is ze dan overleden in de leeftijd van 94 jaar.
We denken terug aan een lieve, bescheiden, zorgzame en dankbare vrouw. Ze besteedde veel aandacht aan kleding en kapsel, ze zag er altijd verzorgd uit.  Altijd was ze geïnteresseerd in anderen en altijd had ze een goed humeur. Ze was de verbindende factor in de familie.
Moge zij nu rusten in vrede.

Pastor Kwee 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Als u uw verdriet wilt verdrinken, weet dan dat dit niet lukt omdat verdriet kan zwemmen.