Cornelis Everardus Olsthoorn

Geboren: 01 december 1930
Overleden: 31 augustus 2019
Plaats: Honselersdijk

In dankbare herinnering

Cor was geboren in Honselersdijk, als een van de oudste kinderen in het gezin. Toen hij 10 jaar was brak de oorlog uit, daarom kon hij de Lagere School niet afmaken. Als kind deed hij al mee in het vervoer. Met paard en wagen en oude legervoertuigen werd een start gemaakt met het transportbedrijf. Dit resulteerde in de gebroeders en later in zijn eigen transportbedrijf.
Hij leerde Sjaan kennen. Ze hebben vijf kinderen gekregen: Wim, Boudewijn, Gerard, René en Paul. Sjaan overleed in 1983. Daarna is Cor getrouwd met Willy. Zij overleed in 1991. Ook heeft Cor veel te vroeg afscheid moeten nemen van zijn zonen René (1987) en Gerard (2005). Vervolgens kreeg Cor een relatie met Maggie, zij kwam uit de Seychellen. Maggie kwam hier wonen en ze zijn getrouwd in 2013. 
Cor heeft zijn hele leven hard gewerkt. Maar daarnaast had hij nog een passie: zijn oldtimers. Sommige van die auto’s kwamen helemaal uit de Verenigde Staten. Hij vond het geweldig om er aan te knutselen en om er mee door heel Europa te rijden.
Hij genoot er erg van als er mensen om hem heen waren. De kinderen, de kleinkinderen, gezellig in en rond het zwembad, dat hij in de tuin had laten maken. Altijd het samen eten, de gezelligheid van de verhalen en … een goed glas wijn erbij.
De laatste drie maanden ging het niet goed met Cor, en de laatste twee maanden namen zijn krachten af. Hij was het nog niet zat, zei hij, maar op 31 augustus is hij dan overleden in de leeftijd van 88 jaar.
We denken terug aan een markante man, die een intens en bewogen leven heeft gehad. We denken terug aan een lieve echtgenoot, een zorgzame vader en een trotse opa.

Moge hij nu, bij God de Heer, rusten in vrede.

Pastor Kwee

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Wie door velen wordt gevreesd, heeft velen te vrezen.