Trijntje van der Zwan-Hendriks

Geboren: 11 mei 1946
Overleden: 29 september 2019
Plaats: Monster

In dierbare herinnering

Trudie werd geboren op 11 mei 1946 als jongste van een tweeling. Zus Riet was iets ouder. Samen groeide ze op in Monster met nog een oudere broer Martien en jongere broer Gerard. Het was een hecht gezin. Haar vader was stukadoor en moeder was huisvrouw. Na de oorlog was het niet gemakkelijk en daarom verdiende haar moeder, net als vele anderen, een centje bij met het krenten van druiven. Trudie heeft een aantal jaren gewerkt op Bloemendaal in Loosduinen.
Tijdens een avondje uit leerde Trudie Kor van der Zwan kennen. Ze kregen verkering en na hun trouwen in 1967 verhuisde Trudie naar Scheveningen. Daar werden Kor en Gerard geboren. Niet lang daarna verhuisden het gezin Van der Zwan naar Maassluis. Trudie werkte ruim 25 jaar bij Fides voordat zij met de VUT ging. Zij stak daar Chrysanten op.  Trudie was heel close met haar tweelingzus Riet en toen die drie jaar geleden overleed en later ook broer Gerard en schoonzus Mia viel Trudie in een gat. Dat gat werd groter en dieper toen 31 maart 2018 haar geliefde Kor overleed.
Na het overlijden van Kor verhuisde Trudie naar een andere woning maar kon er niet echt haar draai vinden. Daarnaast ging haar gezondheid door de COPD steeds iets verder achteruit en kreeg ze ook nog longontstekingen. Dit heeft waarschijnlijk ervoor gezorgd dat ze een ernstigere ziekte niet in de gaten had. Toen dat werd ontdekt was het al te ver door haar lichaam uit gezaaid. Drie weken na de diagnose is Trudie op 29 september uit het leven weggegleden. Donderdag 3 oktober hebben we haar naar haar laatste rustplaats begeleid op de parochiële begraafplaats van de H. Machutus in Monster. Dat zij nu bij God herenigd mag zijn met al haar dierbare die haar zijn voorgegaan.

Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Als u uw verdriet wilt verdrinken, weet dan dat dit niet lukt omdat verdriet kan zwemmen.