Cecilia Elisabeth Margaretha Gerarda van Dijk Bol

Geboren: 22 april 1940
Overleden: 17 augustus 2020
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Cilia werd geboren op 22 april 1940 aan de Havenstraat in Monster. Zij was het vierde kind, er zouden er nog zeven volgen. Haar vader was beurtschipper en daarom vaak afwezig. Ze groeide op in een druk maar harmonisch gezin. Na de Lagere School ging ze thuis in het huishouden helpen. Daarna bij anderen in de huishouding werken. Cock leerde ze kennen in 1960. Ze zijn in 1963 voor de wet getrouwd en in 1965 in de kerk. Cock had een rijschool en Cilia ging de opleiding voor instructeur volgen. Vele jaren hebben ze de rijschool gerund en allebei hebben ze rijlessen gegeven. Later heeft Cilia de Moeder-Mavo gedaan.
Ze gaf het leven aan Theo en Harry en ze was dol op de kleinkinderen.
Haar hobby’s waren motorrijden, met de boot in Zeeland varen, kaarten, spelletjes doen, lezen en op wintersport gaan.
Cilia hield van gezelschap. Ze was een echt familiemens en hield er van om met vrienden om te gaan. Ze was geduldig, zorgzaam, ze had voor een ieder een luisterend oor. Ze was liefdevol voor de mensen om haar heen, doelgericht om een klus te klaren, positief kijkend naar het leven. Ze hoefde niet zo op de voorgrond te staan, ze was bescheiden. 
Cock en Cilia hebben zo’n 80 jaar in Monster gewoond. Onlangs gingen ze wonen in Naaldwijk, in een mooi appartement. Lang heeft Cilia daar niet van kunnen genieten. Op 17 augustus is ze dan overleden in de leeftijd van 80 jaar. Moge ze rusten in vrede.

Pastor Kwee 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Als u voor één mens in uw leven wat betekend hebt, dan heeft u niet vergeefs geleefd.