Cornelis Adrianus Maria Alleblas

Geboren: 25 mei 1940
Overleden: 16 augustus 2020
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Kees Alleblas was afkomstig uit een groot gezin en hij wist vanaf zijn jonge jaren al door hard werken geld te verdienen. Een jaar militaire dienst in Suriname, met geld opzij leggen, zorgde voor een startkapitaal voor het beginnen van een eigen stukadorsbedrijf. En zo kon hij stukje bij beetje het DNA van een zeer succesvolle onderneming vormgeven.
Hij kende een tomeloze inzet, had veel interesse in mensen en had een goede eigenwijsheid in ondernemen. Daarmee legde hij de basis voor zijn succesvolle bedrijven gelegd. Hij was een werkgever waar je ontzag voor had. Recht door zee, rechtvaardig, sociaal en streng als het nodig was. Kees was een beer van een vent: ‘uit beton en spieren’, zoals hijzelf graag zei. Een harde werker, die op vrijdagmiddag het personeel met een goed gevoel het weekend liet ingaan.
Hij trouwde met Tiny en ze kregen drie kinderen. Later nog 6 kleinkinderen. Hij was dol op ze. Kees haalde graag geintjes uit, thuis of op het werk. Aan de Zweth bouwden ze hun droomhuis. Hij was een man met tomeloze energie en levensdrang, een levensgenieter ook.
Zijn pensionering was voor hem geen prettig vooruitzicht. In zijn hart had hij gewoon willen doorwerken. En hoewel hij de laatste 10 jaar niet meer actief was binnen zijn bedrijven, was hij tot het laatst zeer betrokken.  
Kees was een Maria vereerder. Bij de Moeder Gods kon hij zijn geloof kwijt en zijn kwetsbaarheid delen. Kees is 80 jaar geworden. Rustig is hij naar zijn Schepper gegaan. Uitgeleefd. Alles eruit gehaald wat erin zat. Moge hij rusten in vrede.

diaken Walther Burgering

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.