Hermannes Fredericus Boelens

Geboren: 28 december 1931
Overleden: 8 juli 2020
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Henk werd geboren in Leens, Groningen, op 28 december 1931, in een boerengezin. Hij was het twaalfde kind in het gezin en er kwam later nog een broertje bij.
Na de lagere school ging hij naar de Ambachtsschool, afdeling Electro. Hij werkte als elektricien in het dorp en heeft later een vervolgopleiding gedaan.
Hij leerde Riet van der Voort kennen. In 1954 ging hij werken bij het Gemeentelijk Electriciteitsbedrijf te Monster. Bij het GEB maakte hij carrière, van monteur tot chef-monteur, tot installatie-inspecteur en uiteindelijk tot hoofdopzichter A.
In 1958 trouwde hij met Riet. Ze gaven het leven aan Joke, Ad, Toke en René. 
Hij was erg dienstbaar. Hij hielp zijn broer bij vele werkzaamheden rond de tuin. Hij kluste bij heel wat familieleden en vrienden. Als er verbouwd of verhuisd moest worden, stond hij voor iedereen klaar.
Ook was Henk als vrijwilliger actief in de parochie. Heel lang is hij collectant geweest. Ook maakte hij liturgieboekjes en hij bezorgde het parochieblad. Hij was heel bewust katholiek en haalde kracht uit het geloof.
Vanaf 2015 ging zijn gezondheid achteruit. In december 2019 zijn ze verhuisd naar de Terwebloem, waar ze het goed naar hun zin hebben gehad.
Op 8 juli heb ik hem mogen bedienen en zeer kort daarna is hij overleden.

We denken in dankbaarheid terug aan een hele zorgzame en een heel sociale en behulpzame man. Moge hij rusten in vrede.

Pastor Kwee

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Al onze woorden zijn kruimels die afvallen van de feesttafel van onze geest.