Cornelis Johannes van den Ende

Geboren: 26 maart 1933
Overleden: 15 augustus 2021
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Cees werd geboren op 26 maart 1933 op de Gerardushoeve in Monster. Hij groeide op in een groot gezin. Hij ging naar de tuinbouwschool en bleef tegelijkertijd werken op de boerderij. Daarna startte hij zijn eigen tuinbouwbedrijf.
Hij leerde Riet kennen bij het dansen in Wateringen. Ze trouwden in 1959. Ze woonden in zijn ouderlijk huis aan de Boomaweg. Ze gaven het leven aan George, André, Miriam, Anita, Kees en Sandra. Eind jaren ’70 kwamen George en André bij Cees in de tuin werken. Op 21 augustus 1982 kwam George door een noodlottig ongeval te overlijden. Dit was een grote klap voor het hele gezin. Enige tijd later ging Kees jr. in de tuin werken. Samen met Riet, André en Kees jr. heeft Cees hard gewerkt en een mooi groot bedrijf opgebouwd. Cees had een grote hobby en dat waren zijn duiven. Die waren zijn lust en zijn leven.
In 2008 hebben Cees en Riet de Boomaweg verlaten en zijn gaan wonen aan de Zeereep. In de loop van de jaren werden er vele kleinkinderen geboren, in totaal veertien. Cees en Riet hebben vele mooie reizen gemaakt, naar verre landen.
Afgelopen maart ging zijn gezondheid achteruit. Maar tot aan de laatste dag heeft Cees nog het positieve van het leven vastgehouden. Op 15 augustus is hij dan overleden in de leeftijd van 88 jaar. We denken terug aan een lieve echtgenoot en een trotse vader, schoonvader en opa. Moge hij nu bij God de Heer rusten in vrede.

Pastor Kwee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Liefde is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord.