Simon Petrus Hegge

Geboren: 30 oktober 1934
Overleden: 10 juli 2021
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Siem werd op 30 oktober 1934 in Monster geboren in een gezin met vier broers en twee zussen. De oorlog heeft indruk op hem gemaakt. Hij volgde de bakkersopleiding en ging in militaire dienst. Daarna volgde hij de avondschool in de richting techniek. Hij startte een eigen bedrijf in de kassenverwarming. Bij het dansen op Koninginnedag leerde hij Ria kennen. Ze zijn in 1963 getrouwd. Eerst woonden ze op een woonboot, daarna in een boerderijwoning aan de Boomaweg. Ze gaven het leven aan Marja, Lia, Hans, Gerard, Rob en Simone. Siem werkte met hart en ziel, en zoon Hans kwam ook in het bedrijf werken.
In het jaar 1999, het jaar dat Siem 65 werd, is het bedrijf gestopt.
Siem was een echte gezinsman en familiemens. Maar hij was ook actief als vrijwilliger. Hij bracht regelmatig brood en andere zaken naar de zusters van Moeder Teresa in Rotterdam en hij bezorgde maaltijden van Tafeltje Dekje. Hij had ook nog veel dieren, o.a. schapen, kippen, pony’s, paarden, honden en katten. Hij ging graag met de honden op het strand wandelen.
Siem was ook een gelovig mens. Hij was een trouwe kerkganger, een Maria-vereerder en in de vakanties bezocht hij graag kloosters.
Zijn gezondheid ging het laatste half jaar helaas iedere keer achteruit. Gelukkig kon hij, met hulp, thuis blijven. Hij is thuis rustig overleden.
We denken terug aan een heel zachtaardige, zorgzame en goedmoedige man. Hij had liefde, zorg en aandacht voor allen die hem dierbaar waren.

Moge hij nu bij God de Heer rusten in vrede.

Pastor Kwee. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Zing elke dag minstens één lied. Zachtjes mag ook.