Boudewijn Lodewijk de Bakker

Geboren: 4 januari 1937
Overleden: 18 oktober 2019
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Boud - zo kennen de meesten hem - was de oudste van een gezin van 13 kinderen. Speelde graag buiten, hield van een geintje meer dan van school. Al doende leren, lag hem beter. Zo ging hij na school aan de slag in de tuin. Een paar jaar later kwam zijn broer Jan erbij en die twee konden het goed vinden in de zaak.
Hij trouwt Vera en zij krijgen 4 zoons en een dochter. Het is een hartelijk en zorgzaam stel met elkaar. Naast het harde werken is Boud heel actief bij Quintus. Eerst bij de handbal en later richt hij de voetbalclub op. Hij krijgt zelfs een lintje voor zijn grote betrokkenheid! Boud kreeg veel voor elkaar. Hij was recht voor zijn raap.
Al was het tuinieren in Spanje 40 jaar geleden niet echt een succes, ze houden er toch een aardig stulpje aan over waar de familie heel wat gezellige vakanties heeft gehad.
De laatste jaren wordt Boud steeds vergeetachtiger. Hij gaat naar het kleinschalig wonen in de Ark waar Vera en de (klein)kinderen hem trouw bezoeken. Toch blijft hij positief: "vergeten gaat steeds beter". Maar van de kanker die hem treft, kan hij toch niet winnen.
Het is mooi dat hij de eerste dagen na zijn overlijden toch weer thuis bij Vera was. Zo konden al zijn geliefde familieleden afscheid nemen. En ook nog de zeer velen die hem zo gewaardeerd hebben! De naam van Boudewijn Lodewijk staat geschreven in Gods hand en in dat vertrouwen gaan wij hier onze weg verder. Boud, hartelijk dank en à Dieu!

Marie-Therese van de Loo, p.w.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Op afstand proosten wij graag op een gezond en succesvol 2021