Cornelia Adriana Maria Zuijderwijk-Seeters

Geboren: 7 mei 1924
Overleden: 27 november 2019
Plaats: Honselersdijk

In dankbare herinnering

Op 27 november 2019 overleed op 95-jarige leeftijd Cornelia Adriana Maria (Corrie) Zuiderwijk – van Seeters.
Corrie werd geboren op 7 mei 1924 in Raamsdonkveer als oudste van 9 kinderen. Het was crisistijd in Nederland en omdat ze het thuis niet breed hadden, betekende dat eenieder zijn steentje moest bijdragen. Al op jonge leeftijd bleef zij regelmatig thuis van school om haar moeder te helpen en anderen te helpen in de huishouding. Tijdens dezelfde periode is het hele gezin Seeters verhuisd naar Utrecht, waar zij haar latere man Piet leerde kennen. Zij trouwden op 8 juli 1954. Uit hun huwelijk werden 3 kinderen geboren. Tot haar diepe droefenis overleed haar dochtertje Jose al na een half jaar en haar zoon Richard op 42-jarige leeftijd.  Zij kreeg 5 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen waar ze zeer van heeft genoten en zij van haar.
Corrie was een zorgzame vrouw die graag mensen om zich heen had. Zij hield van uitgaan en lekker eten en ze wilde er verzorgd uitzien. Ze is meer dan 40 jaar lid geweest van het parochiekoor van Honselersdijk. Daarnaast was zij lid van een bejaardenkoor en het vrouwengilde. Zij hield van volksdansen. Corrie heeft veel vrijwilligerswerk gedaan van lopen met de collectebus tot het helpen in de bejaardenzorg.
Op 3 december namen we afscheid van haar vanuit de kerk Onze Lieve Vrouw van Goeden Raad te Honselersdijk. Aansluitend was de crematieplechtigheid in het crematorium Ockenburgh te Den Haag.

Pastor Berry Lansbergen

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

#wijblijventhuis