Margaretha Cornelia Vis-Duijvestijn

Geboren: 12 maart 1935
Overleden: 17 oktober 2019
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Greet is geboren op 12 maart 1935 aan het Oosteinde in Wateringen als 10e kind uit een gezin van 14 kinderen. Opgegroeid in een liefdevol gezin met 7 zussen en 6 broers heeft ze een fijne jeugd gehad. Grootgebracht in het tuindersgezin werkte ze al vroeg mee in het bedrijf en het huishouden. Ze ging naar de lagere meisjesschool en later naar de Naaischool waar ze haar diploma voor coupeuse haalde.
Op 5 augustus 1966 trouwde ze met Piet Vis en ze gingen aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul wonen. Hier heeft zij 52 jaar met veel plezier gewoond. Al vrij snel werden twee dochters geboren Ze bleek een zorgzame en lieve moeder. Alle tijd en energie besteedde ze aan haar gezin. Daarnaast werkte ze mee op het bedrijf. Greet was een van de eerste in de familie met een rijbewijs. Haar vader kocht een auto waarmee ze haar ouders door heel Nederland reed.
Greet ging graag met haar zussen op reis. Lourdes, Canada, Duitsland, Oostenrijk en Spanje vond ze prachtig en ze genoot hier volop van. Met haar zussen had ze een hechte band. De laatste jaren was Puk de hond haar grote trouwe vriend. Vele wandelingen hebben zij samen gemaakt. Toen het geheugen haar af en toe in de steek liet en ze hierdoor de weg naar huis niet terug kon vinden, werd ze door vriendelijke dorpsgenoten de goede weg gewezen. In de Zorgtuinderij voelde ze zich thuis, veilig, gewaardeerd en kon ze zichzelf zijn.
Lichamelijk en geestelijk ging ze achteruit waardoor ze niet meer thuis kon wonen en naar de Ark moest verhuizen. Na 10 maanden is ze op 17 oktober rustig ingeslapen. Op 23 oktober 2019 hebben wij van haar afscheid genomen tijdens een uitvaartplechtigheid in het crematorium van Eikelenburg. Dat zij ruste in vrede.

Diaken Walther Burgering

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Mensen struikelen nu en dan over de waarheid, maar de meesten krabbelen haastig overeind en lopen snel door alsof er niets gebeurd is