Maria Anna Jozefina Bartels-Kockelkorn

Geboren: 19 juni 1946
Overleden: 22 oktober 2019
Plaats: 's Gravenzande

Op 22 oktober 2019 overleed op 73-jarige leeftijd na een noodlottig ongeval Marianne Bartels-Kockelkorn. Marianne werd geboren op 19 juni 1946 in Kerkrade in een warm gezin.
Na de lagere school en de huishoudschool ging zij werken bij Simon de Wit. Daar ontmoette zij haar man Theo. Vanwege hun verkering werd Theo overgeplaatst naar een ander filiaal. Zij trouwden op 28 augustus 1969 in de kerk van Chèvremont. Via verschillende overplaatsingen van Theo o.a. naar Wageningen en Heerlen kwamen ze in 1981 in ’s-Gravenzande te wonen. Zij kregen 3 kinderen en later 6 kleinkinderen.
Haar familie omschreef haar als een zorgzame en attente vrouw. Zij was goed voor iedereen die ze kende. Zodra zij wist dat iemand een moeilijke tijd doormaakte, of juist heel fijn nieuws had, ging ze samen met Theo daar naartoe en stuurde bloemen, cadeautjes en kaartjes. Zij was ook een sportieve vrouw. Zij hield van wandelen, fietsen, badminton, dansen en turnen.
Marianne was een gelovige en een devote vrouw. Zij had een grote devotie voor Maria. Bij diverse gelegenheden stak zij een kaarsje op bij het Mariabeeld.
Marianne en Theo genoten enorm van campingvakanties in het voor- en najaar, waarbij de kleinkinderen om beurten een aantal dagen bij hen mochten komen logeren, spelen en genieten.
Op 27 oktober in de avondwake en op 28 oktober in een eucharistieviering namen wij afscheid van haar vanuit de kerk Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming te ’s Gravenzande, waarna ze in besloten kring begeleid werd naar het crematorium.
Wij wensen haar man Theo, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Pastor Berry Lansbergen

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Op afstand proosten wij graag op een gezond en succesvol 2021