Wilhelmus Gregorius Petrus Laurentius Kester

Geboren: 9 augustus 1947
Overleden: 29 november 2019
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Op 29 november is, gesterkt door het H. Sacrament der zieken, van ons heengegaan de heer Wilhelmus Gregorius Petrus Laurentius Kester uit Naaldwijk in de leeftijd van 72 jaar. De laatste periode van zijn leven werd hij liefdevol verzorgd in verpleeghuis ‘De Hooge Tuinen.’ Wil groeide op in Honselersdijk en heeft van jongs af aan meegeholpen in het tuinbouwbedrijf. Hij groeide uit tot een grote en sterke man die een grote passie had voor zijn werk en oog had voor de natuur. Op 3 november 1971 trad hij in het huwelijk met Ineke Eindhoven. Samen hebben zij de schouders onder het leven gezet en hard gewerkt.  In de ruimte van hun liefde en goede zorgen mochten hun vier kinderen Brigitte, Claudia, Renate en Lennart opgroeien tot volwassenheid. In de tomatenkwekerij heeft Wil vele uren gemaakt en de ups en downs van de tuinbouw aan den lijve ondervonden. Moedig heeft hij het leven weer opgepakt.  Wil was een man die van muziek hield en van dansen.  Graag ging hij naar vieringen in de kerk als er een jongeren- of middenkoor zong. Als vrijwilliger heeft hij zich ingezet voor het jeugdwerk/scouting in Honselersdijk o.a. door zijn medewerking aan de Fancy Fair. Zijn bloementuin onderhouden deed hij ook met plezier. Wil was een zorgzame echtgenoot en vader, die zeer met zijn kinderen meeleefde en trots op hen was. Voor zijn 8 kleinkinderen had hij een warme interesse en zij hebben hem veel vreugde gebracht. Helaas waren er de laatste jaren grote zorgen om zijn gezondheid en gingen zijn geestelijke en lichamelijke krachten steeds verder achteruit.
De ziekteperiode wordt bepaald door verdriet en machteloosheid maar ook door diepe verbondenheid met elkaar. Ook al werd het contact steeds beperkter, er waren ook fijne momenten. Een blik, een glimlach of gewoon in zijn nabijheid vertoeven.
Nu heeft Wil na een kortstondig stervensproces rust gevonden. Wij willen vooral aan Wil blijven denken zoals hij was toen hij nog alles kon en vitaal en actief in het leven stond. ‘Denk aan mij van jaren geleden en niet zoals in het heden. Onthoud van mij de goede dingen, dat zijn de fijne herinneringen.’ De uitvaart heeft plaatsgevonden op 6 december in de Adrianuskerk. Wij wensen Ineke, kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden troost en vrede toe bij het dragen van het gemis.

Pastoor J. Steenvoorden 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Op afstand proosten wij graag op een gezond en succesvol 2021