Anna Maria Hoogenboom-Van der Meer

Geboren: 4 september 1926
Overleden: 1 oktober 2020
Plaats: Hoek van Holland

In dankbare herinnering

Ans is geboren op 4 september 1926 in Leiden en ze was enig kind. Haar vader overleed op vroege leeftijd en Ans werd opgevangen door tantes en oma. Na de Lagere School werd ze kinderjuffrouw en daarna werkte ze bij mensen in de huishouding. In de oorlog ging ze wekelijks naar Hoogmade, om eten te halen. Na de oorlog leerde ze Henk kennen. Zij ging werken bij een bollenkwekerij in Lisse en had het daar erg naar haar zin. Ze trouwden in 1952 en gingen wonen in Hoogmade. Ze gaven het leven aan Marian, Hans, Erik en Olga.
Henk ging voor de gemeente Rotterdam werken en in 1964 verhuisden ze naar Hoek van Holland.
In de jaren tachtig overleden haar zoon Hans en haar man Henk. Ans werd heel actief. Ze haalde haar zwemdiploma, ging Duits en Engels leren, ging naar de koersbal, gymnastiek en klaverjassen en leerde ook bridgen. In de kerk was ze lid van de schoonmaakploeg.  
In de jaren ’80 en ’90 werden kleinkinderen geboren. Op een gegeven moment verhuisde ze naar De Atlas, en later naar het Bertus Bliekhuis. Op 1 oktober overleed ze dan in de leeftijd van 94 jaar.
We denken terug aan een hele sociale en heel actieve vrouw. Ze was lief, zorgzaam en vriendelijk en kon heel goed luisteren. Ze was ook een rustig persoon, die niet zo op de voorgrond hoefde. Moge zij nu bij de Heer rusten in vrede.

Pastor Kwee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Als u voor één mens in uw leven wat betekend hebt, dan heeft u niet vergeefs geleefd.