Cornelis Wilhelmus Maria van Dijk

Geboren: 15 december 1948
Overleden: 9 oktober 2020
Plaats: Monster

In dankbare herinnering

Op 15 december 1948 werd Cornelis Wilhelmus Maria van Dijk geboren. Hij was het zevende kind van de acht kinderen van Piet van Dijk en Alida van Paassen. Kees groeide op aan de Poeldijkse weg dat later de Alkemadelaan werd. Zijn vader was tuinder en had sla en druiven. Na de lagere school ging Kees naar de LTS in Den Haag. Hij werd elektricien en ging werken bij de KUBO, AVONTUUR en HULSPAS. Nadat Kees werd afgekeurd is hij nog 35 jaar werkzaam geweest bij PATIJNENBURG.
In 1971 is Kees samen met zijn ouders en broers Wim en Aad verhuisd naar de Seringenstraat. In 2019 ging zijn gezondheid achteruit doordat hij last kreeg van zijn longen. De laatste 10 maanden heeft Kees in verpleeghuis het Guldenhuis gewoond waar hij de juiste verpleging en verzorging kreeg. In deze maanden werd hij door zijn broers gemist omdat hij de klusjes in huis deed en de boodschappen. Maar ook zijn aanwezigheid werd gemist.
Op 6 oktober werd Kees met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waar hij nog is geopereerd. Helaas is hij niet meer bijgekomen en op 9 oktober is hij overleden. In kleine kring hebben wij hem op 14 oktober op de parochiële begraafplaats van de H. Machutus een laatste groet gebracht. Dat hij nu thuis mag zijn bij onze Schepper. Rust zacht, Kees.

Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.