Margaretha Petronella Maria Zwinkels-Van Meurs

Geboren: 26 oktober 1929
Overleden: 3 december 2020
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Greet werd geboren op 26 oktober 1929 in Wateringen, in het gedeelte De Strijp, dat vlakbij Rijswijk ligt. Ze was de jongste dochter in een tuindersgezin. Ze verloor haar moeder op jonge leeftijd.  
Ze leerde Kees kennen en op 26 oktober 1955, haar 26e verjaardag, zijn ze getrouwd in de kerk. Ze verhuisde naar hun eigen huis aan de Dorpskade. Greet gaf het leven aan Henk, Elsje, Paulien, Yvonne, Olga en Linda. Ze zorgde voor de kinderen en runde samen met Kees het bedrijf. Ze was vooral goed in het regelen van de financiële zaken.
Een groot verdriet was dat Elsje in 1965 op 6-jarige leeftijd overleed aan een ernstige ziekte.
In 1989 hebben Kees en Greet het bedrijf beëindigd en Greet ging verder in haar hobbykas.
Greet heeft ook veel aan vrijwilligerswerk gedaan.
Ze was ouder-contactpersoon voor Paulien, organiseerde collectes voor het gehandicapte kind, ze deed aan bloemschikken en zong in het parochiekoor. Ook schonk ze koffie voor de senioren bij VELO en deed mee in een kaartclubje.
De laatste jaren nam haar gezondheid af. Op 26 oktober hebben ze nog gevierd dat ze 65 jaar getrouwd waren. Op 3 december is ze dan overleden in de leeftijd van 91 jaar.
We denken terug aan een zachtaardige, eenvoudige en zorgzame vrouw. Ze had veel humor en ze was goed voor anderen. Aan haar geloof kon ze veel steun ontlenen.

Moge zij nu bij de Heer rusten in vrede.

Pastor Kwee.  

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan.