Anna Henrica Maria van der Voort-Boelens

Geboren: 22 mei 1923
Overleden: 30 november 2021
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Annie werd op 22 mei 1923 geboren in Leens, in de provincie Groningen, in een boerengezin. Het was een gezin met in totaal 13 kinderen. Een aantal broers van haar zijn in het Westland gaan wonen en zo deed ook Annie. Ze heeft bij veel gezinnen in de huishouding gewerkt. Via een van die gezinnen heeft ze Kees leren kennen.
In 1956 zijn ze getrouwd en ze gingen in Honselersdijk wonen. Ze gaven het leven aan vier kinderen.   
Kees was boekhouder bij de veiling en Annie was op en top huisvrouw. Ze was heel praktisch en heel creatief. Ze naaide, breide en maakte kleding.
Een groot drama was het overlijden van zoon René. Hij overleed in 2009 bij een busongeluk in Spanje.
Kees kreeg een herseninfarct en Annie heeft hem 16 jaar lang verzorgd. In die periode werd ze zelfstandiger, omdat ze zelf veel moest doen en regelen. In 2012 is Kees overleden.
Annie stond voor iedereen klaar, ze was zorgzaam en behulpzaam. Ze was streng maar rechtvaardig en ze had vaak een duidelijke mening. Uiteindelijk kwam ze in De Ark, en daar was ze enthousiast lid van de handwerkclub.
Op 30 november is ze dan overleden in de hoge leeftijd van 98 jaar.
We denken in dankbaarheid terug aan een zorgzame, trouwe, creatieve en liefdevolle vrouw. Ze was eerlijk en recht door zee.  Moge zij nu voor altijd in vrede rusten.

Pastor Kwee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het is beter uw eigen toekomst te creëren dan dat een ander het voor u doet.