Cornelis Adrianus Josephus Barendse

Geboren: 4 juni 1960
Overleden: 22 oktober 2021
Plaats: De Lier

In dankbare herinnering

Cock Barendse heeft in zijn leven keuzes gemaakt, zijn beste beentje voorgezet en gepoogd een goede zoon, een goede partner, een beste vriend en een goede (groot)vader te zijn. Hij kon genieten van het buitenleven – fietsen, wandelen-, van goede muziek en van de ontmoetingen met zijn vrienden en familie, waar hij een van de roergangers was geworden en gezelligheid inbracht. Ook voor het straatfeest was hij altijd in. Er was ruimte in huis als groepen vrienden van zijn kinderen wilden blijven slapen in de Lierse feestweek
Hij was een man van de ontmoeting, van samen-zijn, anderen opzoeken, even binnenvallen en een bakkie doen.
Hij heeft altijd hard gewerkt en deed de tuinderij van zijn vader, waar te weinig toekomst in zat, op tijd van de hand om in loondienst te gaan. Het ondernemerschap was niet echt voor hem weggelegd.
Cock heeft in zijn leven ups en downs gehad. Het overlijden van zijn twee broers is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Twee jaar geleden viel hij ten prooi aan kanker en moest vechten voor zijn leven. Hij mocht zich gelukkig prijzen met Irene, met zijn vrienden en zijn kinderen, die hem onvoorwaardelijk steunden. Maar beter worden zat er niet meer in. Een stoere, sterke man stortte in.
Hij bleef wel positief. Proef de zee, omarm de wind.           Volg de zon en geniet als een kind
Doe waar je gelukkig van wordt        en vier het leven. ’t Is maar zo kort.
Voor Cock was het feit dat hij drie kleinkinderen had gekregen – iets waar hij al eerder aan toe was dan zijn kinderen en hun partners- een godsgeschenk. Hij genoot er volop van.
Hij is veel te vroeg gestorven. Moge hij rusten in vrede.

diaken Walther Burgering      

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Liefde is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord.