Petrus van Leent

Geboren: 11 februari 1941
Overleden: 17 oktober 2021
Plaats: Monster

In Memoriam

Piet is geboren op 11 februari 1941, aan de Molenweg, in een boerengezin van elf kinderen. Leen en hij waren een tweeling en ze waren de jongsten. Eerst heeft Piet in de kassenbouw gewerkt, later werd hij timmerman. In de jaren ’60 deden ze verbouwingen en in 1965 richtten ze het bouwbedrijf ‘Gebroeders van Leent’ op.
Bij het dansen in Amicitia in Den Haag leerde Piet Bep kennen. Ze zijn getrouwd in 1966. Ze gaven het leven aan Richard en Robert.
In 1975 verhuisde het bedrijf naar de Nieuweweg in Poeldijk. 
Piet was een hele actieve man. Zijn hobby’s waren paarden, fietsen, tennis, hardlopen, dansen, sporten op de sportschool en hij heeft nog heel lang geskied. Op alle braderieën en feestjes was hij te vinden.
In 2001 is Bep overleden. In de jaren daarna kon Piet maar moeilijk zijn draai vinden. Zo’n vijftien jaar geleden leerde hij Trudy kennen.
In 2017 kwam voor het eerst ziekte in zijn leven. In de jaren daarna waren er diverse ziekten en ook kreeg Piet dementie. Sinds juni dit jaar woonde hij in huize Dijckwegh in Naaldwijk, wat een heel prettige plek voor hem was.
Op 17 oktober is hij dan overleden in de leeftijd van 80 jaar.
We denken terug aan een actieve en positieve man. Hij stond graag in de belangstelling, had een sterke wil en wilde alles uit het leven halen. Hij heeft een rijk leven gehad.

Moge hij nu rusten in Gods Eeuwig Leven.

Pastor Kwee. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het is beter uw eigen toekomst te creëren dan dat een ander het voor u doet.