Theresia Cornelia Martina Boone-van der Valk

Geboren: 7 juli 1929
Overleden: 11 december 2021
Plaats: 's Gravenzande

In dankbare herinnering

Trees is op 7 juli 1929 geboren in Delft. Ze was de op één na jongste in een groot katholiek gezin in de gegoede middenstand. Haar ouders hadden een distilleerderij/slijterij. Ze ging naar de MULO, waarna ze ging werken als telefoniste bij de PTT en daarna als secretaresse bij een medisch bureau. In 1957 trouwde ze met André en ze gingen inwonen bij zijn ouders op Scheveningen. Daarna hebben ze op diverse adressen in Den Haag gewoond.  Ze gaven het leven aan Jaap, Wilma en Mirjam.
In 1967 verhuisden ze naar Naaldwijk, naar hun eerste koophuis. Vervolgens naar ’s-Gravenzande, alwaar de kinderen opgroeiden. Trees speelde tennis en was bestuurslid van de tennisclub. Later had ze diverse taken bij de Huisvrouwenvereniging en zong ze in het kerkkoor. Ze hield ook van bridgen. Ze genoot van het goede leven, waar kleinkinderen deel van gingen uitmaken.
André overleed in 2005. Later verhuisde Trees naar het Woerdblok in Naaldwijk. Op 11 december is ze daar overleden in de leeftijd van 92 jaar.
We denken terug aan een intelligente, energieke en erg betrokken vrouw. Ze had veel humor, stond modern in het leven en was heel sociaal.
Op 17 december hebben we afscheid van haar genomen in de aula van Beukenhage. Moge zij nu bij God de Heer rusten in vrede.

Pastor Kwee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Liefde is geen zelfstandig naamwoord maar een werkwoord.