Wilhelmus Cornelis Maria van Nierop

Geboren: 18 juli 1948
Overleden: 14 november 2021
Plaats: Poeldijk

In dankbare herinnering

Wilhelmus Cornelis Maria werd op 18 juli 1948 geboren als tweede zoon in het gezin Van Nierop. Na Wim kwamen er nog 5 broers. Hij groeide op in Poeldijk. Wim was timmerman van beroep en heeft bij veel mensen geholpen, want hij was zeer behulpzaam. Maar zoals dat vaker gaat…thuis iets doen als timmerman schoot er nogal eens bij in. Zijn vrouw Thea van der Laan die hij leerde kennen bij de dancing in Hotel America in Hoek van Holland, huurde dan maar een timmerman in om de klus te laten doen. Thea en Wim trouwden op 14 april 1977 en kregen twee dochters, Jessica en Esmeralda. Na hun trouwen gingen ze in Monster wonen aan de Slangenburgh. Wim was trotse opa van 3 kleinkinderen. Zij waren ook gek op opa.
Wim was scheidsrechter bij het voetbal. Een andere hobby van Wim was luisteren naar muziek. Vooral naar de Rolling Stones. Maar ook zelf zingen. Hij was lid van het Westlands Mannenkoor en van het Perosi koor in Poeldijk. Dit laatste koor zingt bij uitvaarten in de kerk. Daarom hebben zij ook gezongen bij zijn uitvaart. Wim was 40 jaar vrijwilliger bij de EHBO en het Rode Kruis. Diverse keren is hij mee geweest met de Henri Dunant.
Nadat Wim een pacemaker had gekregen, ging hij lichamelijk en geestelijk achteruit. Sinds januari 2020 heeft Wim vaak een ziekenhuis van binnen gezien. De laatste maand hield hij veel vocht vast omdat zijn hart niet goed meer functioneerde. Op 14 november is Wim overleden. Met velen hebben we hem een laatste groet gebracht tijdens zijn uitvaart. Dat Wim nu herenigd mag zijn in het Vaderhuis met alle dierbaren die hem voorgingen. Wij wensen Thea en overige familie veel kracht en sterkte toe.

Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

U hoeft geen ander mens te worden om dingen eens anders aan te pakken.