RKJ Westland

banner RKJ Westland.jpgRKJ Westland is de Rooms Katholieke Jongerengroep Westland (en omgeving). Wij houden één keer in de maand een verdiepingsavond met daarna tijd voor gezelligheid onder het genot van een borrel of een frisje. Samenhang, nadenken, discussiëren, geloven én een heleboel gezelligheid: dat is Rooms Katholieke Jongerengroep Westland voor mensen tussen de 16 en de 30 jaar!

RKJ Avonden

Elke avond heeft een vaste opbouw. De avond begint om 18.00 uur met een mis in de kapel (of pastorie) van de O.L. Vrouw van Goeden Raad kerk te Honselersdijk. Daarna is het tijd (rond 18.45 uur) om met elkaar te gaan eten. Deze maaltijd wordt door een aantal jongeren zelf bereid.

Om 19.45 uur begint de verdieping van de avond met een inleiding door een (gast)spreker, daarna een discussie, gesprek of andere werkvorm. De avond wordt rond 21.45 uur afgesloten en is er tijd om na te praten en te drinken.

Kom een keer langs!

Lijkt het je leuk om een keer bij ons te komen kijken om te zien hoe het er aan toe gaat bij ons, aarzel dan niet een stuur gerust een mail voor meer informatie. Je kunt ook hieronder bij het overzicht thema avonden kijken wanneer de volgende activiteit is en gezellig langskomen!

Nieuwsbrief RKJ Westland

Elke maand brengt RKJ Westland een nieuwsbrief uit. Wil jij deze ook ontvangen? Klik hier en meld je aan! Hieronder tref je de laatste drie uitgaven van onze nieuwsbrief.

Thema avonden 2020-2021

We starten elke thema avond met een (eucharistie)viering om 18.00 uur. Aansluitend zullen wij met elkaar eten, een van de aanwezige jongeren zorgt voor de maaltijd. Ca. 20.00 uur start de spreker met de inleiding op het thema om daarna met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Bestuur

Als je iets wilt weten over de RKJ Westland, mag je daarover het bestuur lastig vallen. Daar zijn ze voor. Elk bestuurslid heeft een eigen functie, het bestuur bestaat uit:

Carlos Schaap                        secretaris
Gerdi Janssen                         penningmeester
Marjolein van Marrewijk          pr
Margrit Stijger                         voorzitter
Lianne Valk                             secretaris

Postadres:                                                                 Bezoek adres (RKJ avonden):     
RKJ Westland                                                             pastorie O.L.Vr. van Goeden Raad
Dijkstraat 25                                                                Dijkstraat 25
2675 AV Honselersdijk                                                2675 AV Honselersdijk

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Als u uw verdriet wilt verdrinken, weet dan dat dit niet lukt omdat verdriet kan zwemmen.