Afscheid van Marjo Lommerse

26 augustus 2014 -

Op zaterdag 30 augustus 2014 nemen we in een speciale viering afscheid van pastoraal werkster Marjo Lommerse. De koren van de parochies uit Monster, Poeldijk en ’s Gravenzande zullen de viering luister bij zetten, voorgangers zijn pastoor J. Steenvoorden, pastor M. Kwee en natuurlijk Marjo Lommerse zelf. De viering begint om 19.00 uur in de H. Machutuskerk te Monster. Aansluitend is er gelegenheid om Marjo persoonlijk de hand te schudden. Alle betrokkenen van de federatie zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Pastoraal werkster Marjo Lommerse, woonachtig in Lisse, is al enige tijd (eind 2011) door ziekte uitgeschakeld. Ondanks diverse behandelingen is er helaas weinig tot geen vooruitgang in het herstel te signaleren. Tijdens haar 'afwezigheid' hielden parochianen, besturen en andere betrokkenen nauw contact en informeerde met belangstelling naar haar gezondheid. Helaas werd duidelijk dat er nog een lange weg te gaan was. Zowel Marjo als de federatie moeten door, de federatie zal op zoek gaan naar een vervanger voor Marjo nu we van haar afscheid nemen. Maar de warme betrokkenheid van Marjo zal het Westland zeker gaan missen.

Sinds 1 november 2006 is Marjo actief geweest in het samenwerkingsverband HGMP en later (per 1 juli 2011) voor de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin. Haar directe werkgebied bleef echter wel het ‘oude’ HGMP-gebied maar haar kennis en kunde op het gebied van catechese werd na de federatievorming voor heel het Westland ingezet.

Het werk dat Marjo in de parochies verricht heeft, is van grote betekenis geweest. Haar warme betrokkenheid is door velen ervaren. De waardering voor Marjo's werk én haar persoonlijke betrokkenheid bij het Westland willen we graag met elkaar delen. Hiervoor is er op 30 augustus om 19.00 uur een speciale afscheidsviering in de parochie van de H. Machutus, Choorstraat 105 te Monster.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.