Doe mee met de vragenlijst en/of organiseer een gesprek

01 februari 2022 - Algemeen federatie nieuws

Paus Franciscus lanceerde afgelopen oktober een twee jaar durend denkproces over de actieve rol van alle gelovigen binnen de Rooms-Katholieke Kerk. Dit denkproces is de voorbereiding op de  bisschoppensynode die in 2023 in Rome zal plaatsvinden. Deze bisschoppensynode gaat over gemeenschap, zending en betrokkenheid van alle gelovigen.
Het Netwerk van Katholieke Vrouwen (NKV) pakt de pauselijke handschoen op en nodigt vrouwen uit om via deze vragenlijst mee te praten. Onder het motto ‘Zij heeft een verhaal’.

Uw antwoorden worden verwerkt in een speciale vrouwen-rapportage aan de bisschoppensynode 2023. De resultaten zullen gepresenteerd en gepubliceerd worden en worden anoniem verwerkt. Als u dat wilt, kan een e-mailadres ingevoerd worden als contactgegeven. Ook dan worden de antwoorden verder geanonimiseerd verwerkt en gerapporteerd.

Deze vragenlijst is voor vrouwen. Ieder ander die een verhaal of wens wil delen rond het thema vrouw & kerk nodigen we uit om dit te mailen aan info@unkv.online. Lees meer over NKV.

Lees meer op de site van Netwerk van Katholieke Vrouwen (NKV) over de vragenlijst en gesprekken

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.