AFGELAST Extra informatiebijeenkomst bedevaarten 2020

09 maart 2020 - Algemeen federatie nieuws

In verband met de stringente aanbeveling bijeenkomsten zoveel mogelijk te mijden in verband met de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie besloten deze bijeenkomst te cancelen. Helaas moet dit gebeuren omdat we elkaar dienen te beschermen. Digitale inschrijving voor genoemde pelgrimages blijft altijd mogelijk

Meer weten over de bedevaarten naar Dokkum, Kevelaer (en Renkum), Brielle en de Passiespelen in Tegelen? Kijk op www.westlandsebedevaarten.nl
U kunt zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de bedevaarten.

 

Kom dan op zaterdag 21 maart van 14.00 tot 16.00 uur naar de Adrianuskerk in Naaldwijk.

Presentaties, informatie
Op deze bijeenkomst kunt u op elk gewenst tijdstip binnenlopen en op informele wijze vragen stellen, contactpersonen en medepelgrims ontmoeten en informatie inwinnen over de bedevaarten en pelgrimstochten die we dit jaar gaan houden. Kortom, een mix van laagdrempeligheid, gezelligheid en informatief samenzijn. Er zijn doorlopend presentaties over Kevelaer, Dokkum en de Passiespelen.

Kevelaer (en Renkum)
Na het jubileumjaar 2019 waarin we herdachten dat in 1819 het Broederschap voor de Westlandse processie naar Kevelaer werd opgericht gaan we ook in 2020 naar Kevelaer, en wel op 24 en 25 juli. Ook nu weer een keuze om een 2-daagse of juist een 1-daagse bedevaart te maken. Voor de 2-daagse hebben we nog een kleine verrassing: op weg naar Kevelaer gaan we langs bij Maria van Renkum (in de buurt van Wageningen).
De kosten voor de eendaagse bedevaart naar Kevelaer bedragen € 55,00 p.p. en voor aanmelden klik hier.
De prijs voor de tweedaagse bedevaart naar Kevelaer is nog niet bekend, daar wordt hard aan gewerkt. Op zaterdag 21 maart hebben we de prijs, de folder en kunt u zich dan ook inschrijven voor deze bedevaart.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.