Informatie avond Vormsel 2022 – 2023

28 mei 2022 - Algemeen federatie nieuws, 's-Gravenzande, Hoek van Holland / Heenweg, Kwintsheul, Monster, Poeldijk, Wateringen

Op dinsdag 14 juni om 19.30 uur vindt in de H. Bartholomeuskerk, Voorstraat 111 te Poeldijk, een informatieavond plaats voor het Vormselproject welke in september zal starten.
Op de informatieavond informeren we jullie over het Vormsel en hoe de voorbereiding gaat. Wateringen, Kwintsheul, Poeldijk, ’s Gravenzande, Hoek van Holland en Monster gaan dit jaar de voorbereiding weer gezamenlijk organiseren. We werken met het Vormselproject: "Vormsel kracht". Het project telt acht bijeenkomsten vóór en één na het vormsel.  De eerste bijeenkomst van het project vindt plaats op maandag 26 september in Wateringen.

De informatie avond duurt van 19.30 – 20.30 uur en is voor alle kinderen van groep 7/groep 8/brugklassers die een aantal jaren geleden hun 1e H. Communie hebben gedaan.  Ouders en hun kinderen zijn van harte welkom om onder genot van een kopje koffie/thee of limonade meer te leren over het Vormsel en het bijbehorende project! We hopen komend jaar weer een grote groep jongeren voor te bereiden.

Een berichtje vooraf dat u komt, vinden wij zeer fijn.
Stuur een mail voor maandag 11 juni naar vormselgroepnoordwest@rkwestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.