M25 Westland van start met plantenactie en Clean up Day

29 augustus 2021 - Algemeen federatie nieuws

Door de coronapandemie konden veel activiteiten van M25 Westland geen doorgang vinden. Misschien heb je in de 40-dagentijd meegedaan aan de Werken van Barmhartigheid. Na de zomervakantie starten we de doe-activiteiten weer, als tenminste eventuele verscherping van de coronamaatregelen geen roet in het eten gooit. Willen jij en je vrienden/innen (12-16 jaar) meedoen aan deze leuke activiteiten waar we anderen mee helpen, neem dan contact op via het mailadres en telefoonnummer onderaan dit bericht.

Zieken, ouderen, milieu en oogstdankdag
Met Ziekenzondag, die in Honselersdijk al op 5 september wordt gevierd, gaan M-twentyfivers plantjes wegbrengen naar zieken en ouderen. Op zaterdag 18 september is het World Clean up Day. Je kunt dan meedoen met een opruimactie van afval op het Monsterse strand. Zondag 10 oktober is het Oogstdankdag. Dan staat weer een activiteit gepland om met groenten en fruit, die dan naar kerk zijn gebracht, doosjes te vullen en deze naar zieken en ouderen in woonzorginstellingen en thuisadressen te brengen.

December
Daarna hopen we dat Sinterklaas in november je hulp weer nodig heeft voor een feest met kinderen die dat thuis niet kunnen vieren. Naar verwachting zal dat op een woensdag namiddag in Honselersdijk en op een zondagmorgen in Monster plaatsvinden. En als op een zaterdag in december Winterwonderland, een leuke kerstmarkt met diverse activiteiten, in Westerhonk wordt gehouden, is M25 present.

Sociale media
Zet de activiteiten en data in je agenda en geef alvast per mail (info@m25westland.nl) of whatsapp (06-16822267) aan bij welke activiteiten je wilt helpen. Hou de mail, Whatsapp, Facebook en Instagram in de gaten voor de actuele berichtgeving over de geplande activiteiten.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.