Omgekeerde adventsmand voor de Voedselbank een groot succes!

31 december 2020 - Algemeen federatie nieuws

Wist u dat er meer dan 150 gezinnen in het Westland gebruik maken van de Voedselbank? In het kader goed doen voor een ander is er een actie opgezet! In de maand december hebben de vormelingen, parochianen en Westlanders deelgenomen aan een actie van de Vormselwerkgroep! Een omgekeerde adventskalender voor de Voedselbank. Elke dag tot aan de kerst hebben de vormelingen, parochianen en Westlanders producten voor de voedselbank gespaard.

Een actie die coronaproof is, omdat een ieder dit individueel thuis kan doen. Op 24 december kon iedereen de producten inleveren en tegelijk een kijkje nemen bij de kerststal. Een geweldige hoeveel producten zijn gedoneerd. De voedselbank moest worden gebeld om te vragen of ze met een vrachtwagen langs konden komen. De actie was zo'n succes dat de werkgroep eraan denkt om deze actie vast in te voeren voor de kerst! We willen iedereen bedanken voor hun gulle donaties. De 150 Westlandse gezinnen kunnen de producten heel goed gebruiken. Ook iets voor een ander doen? In de maanden januari, juli en augustus is de nood voor producten het hoogst. Voedselbank Westland zou een donatie in de vorm van lang houdbare producten zeer op prijs stellen.

Ook in 2021 gaan de voorbereidingen voor de vormelingen door. De vormelingen hebben de afgelopen maanden via online meetings hun vormsel voorbereid voor de viering op 13 februari om 19.00 u in Poeldijk. Uiteraard hopen wij dat de corona maatregelen geen roet in het eten gooit. Het zou geweldig zijn als de vormelingen op 13 februari door de Bisschop gevormd kunnen worden.

We wensen alle vormelingen veel succes met de voorbereidingen en we willen iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de actie. Aanmelden of meer informatie over het Vormsel?
Stuur een mail naar de werkgroep: vormselgroepnoordwest@rkwestland.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.