'Rondje om de kerk’

15 maart 2022 - Algemeen federatie nieuws

Op zaterdag 19 maart organiseert Walther Burgering een publieksactie ‘Rondje om de kerk’. Op zijn racefiets zal deze diaken van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin tussen 14 en 16 uur rondjes rijden langs de drie kerken die tot zijn werkregio behoren. Doel: geld ophalen voor Team Westland. Meefietsers en sponsoren kunnen per rondje € 5 doneren voor het goede doel.  

Het rondje wordt gefietst rondom de St. Andreaskerk in Kwintsheul, de St. Josephkerk en de St. Jan de Doperkerk in Wateringen. Bij de laatste is de start- en finishplaats. Iedere vijfentwintig minuten vertrekt diaken Walther Burgering aldaar met enkele kompanen voor het volgende rondje. Vertrektijden: 14.10 uur, 14.40 uur, 15.10 uur en 15.40 uur

Meld je aan als meefietser of als sponsor. Geef svp aan hoeveel rondjes je meefietst en/of sponsort. Aanmelden via burgering@rkwestland.nl.

Wat is het doel?
22 juni beklimt Walther Burgering samen met 300 anderen de Col de Tourmalet. Dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Westland. Met dit geld steunen zij regionale kanker gerelateerde doelen, 19 maart is hiervoor zijn aftrap. Zaterdagavond 23 april en 21 mei volgen er nog twee sponsor(muziek)avonden. Zet die data alvast in je agenda. Hierover komt later meer informatie.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.