Tienergroep avonden gaan ‘gewoon’ door, maar dan online

16 april 2020 - Algemeen federatie nieuws

De tienergroep Westland is een groep speciaal voor alle tieners tussen de ca 12 en 16 jaar en zich graag meer willen verdiepen en groeien in geloof, houden van gezelligheid en spelletjes doen met leeftijdsgenoten. En zeg nou zelf, welke tiener wil dat nu niet?! Maar in tijden van corona en social distance wordt het wat lastig om fysiek bij elkaar te komen. Wat doe je dan? De oplossing: Skypen. En hoe gaat dat dan? Fee neemt ons mee

Door de omstandigheden met corona, konden we natuurlijk niet met zijn allen gezellig samenkomen. Als oplossing daarvoor hadden Walter en Margrit bedacht dat het leuk zou zijn wel de tienergroep door te laten gaan, maar dan via Skype.Tienergroeplid Fee 300x300.jpg
We moesten nu een aantal voorbereidingen zelf doen, wat soms nog wel een beetje lastig was. We moesten bijvoorbeeld 4 onderzetters 'meenemen' voor en spel, en ik kon die niet zo 1-2-3 vinden.
Tijdens de tienergroep deden we natuurlijk spelletjes, zoals altijd. Zo moesten we zo goed mogelijk proberen kaartjes met functies binnen de kerk op de juiste volgorde leggen.
De ervaring was natuurlijk anders, maar nog steeds leuk. Ook al konden we elkaar niet altijd even goed verstaan, het was leuk elkaar weer eens een keer te spreken.
-Feefuncties in de kerk.jpg

Lijkt het je leuk om een keer met ons mee te doen om te zien hoe het er aan toe gaat bij ons, aarzel dan niet een stuur gerust een mail naar tienergroep@rkwestland.nl voor meer informatie.
De volgende avond is 6 mei van 19.15 tot 20.45 uur, en ook dan weer via Skype.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.