Tienergroep Rock Solid start op 2 september

17 augustus 2020 - Algemeen federatie nieuws

Na een succesvol seizoen dat ondanks corona toch geregeld volle bak aanwezigheid gaf, gaan we het komend seizoen op 2 september om 19.15 uur weer fris van start in de pastorie van de O.L.V. Goeden Raadkerk in Honselersdijk aan de Dijkstraat 25.
Het slotfeest gaf aan 14 tieners (jongens en meiden) een feestelijke slinger om tevreden de vakantie in te gaan. We verwachten alle 14 jongeren weer terug op de eerste avond. Maar natuurlijk ook nieuwe tieners…

Ben je nog nooit geweest? Wat kun je verwachten?

+ enthousiaste leiders: Margrit en Walther
+ spetterende spelletjes met veel beweging
+ een serieuze noot (uitleg over een Bijbelverhaal)
+ gezellige, open leeftijdgenoten
+ snoepjes en drankjes tussendoor.

We gebruiken het programma van Rock Solid. Dat werkt thematisch en heeft voor ons doldrieste spelletjes bedacht. Niet zelden wordt er vreselijk veel gelachen tijdens onze tieneravonden. Avonden die speciaal voor jou zijn (vanaf 11 jaar) als je op weg bent naar je vormsel, het vormsel gedaan hebt of het gewoon leuk vindt om met een vriend of vriendin een avond mee te komen.

Een keer per maand, de eerste woensdag van de maand staan de Rock Solid Tienergroepdeuren open. Van 19.15 uur tot 20.45 uur. Meld je snel via tienergroep@rkwestland.nl of een appje naar Margrit Stijger of Walther Burgering. Tot snel!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.