Westlandse Kerstnachtmis bij de WOS

17 december 2021 - Algemeen federatie nieuws

Nu er vanwege de verscherpte coronamaatregelen geen vieringen in de R.K.-kerken gehouden worden na 17.00 uur, zullen er met Kerstmis op andere tijden vieringen zijn. Zo zijn er een aantal (gezins)vieringen verplaatst naar de middag (15.30 uur) en wordt er een Kerstnachtmis op kerstavond uitgezonden bij de WOS.

De Kerstvieringen in de R.K.- kerken hebben dit jaar het thema 'Feest van ontmoeting'. Helaas mogen wij elkaar maar in beperkte mate ontmoeten, want de vieringen op Kerstavond kunnen niet doorgaan. Een aantal gezinsvieringen is daarom verplaatst naar de middag om 15.30 uur, hierover is alle informatie te vinden op deze website en in de nieuwsbrief van de federatie.
Voor alle Kerstvieringen geldt reserveren verplicht (zonder reserveren helaas geen toegang). Via kerkradio en kerkTV zijn een aantal kerken ook live te volgen, dit is eenvoudig te vinden bij de viering.

De eerder in Naaldwijk opgenomen Kerstnachtmis, waarin het hele pastorale team voorgaat en het koor Manna uit Naaldwijk zingt, zal via de WOS televisie te volgen zijn op Kerstavond (24 december) om 21.00 uur. Deze viering kunt u helaas niet bijwonen.

Een bijdrage in de kosten die wij hiermee maken waarderen wij zeer. Dat kan via het banknummer van de parochiefederatie: NL07 RABO 0121 2693 29 o.v.v. Kerstbijdrage, of scan bijgaande QR-code of klik hier op betaalverzoek.

De hoop is dat door het aangepaste aanbod van vieringen en aanvangstijden dit Hoogfeest van Kerstmis toch een 'Feest van ontmoeting' mag zijn.

Download hier de liturgieQR-code federatie kerst 2021.jpg

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.