Korenfestival

Zondag 2 oktober
13:00
Bestemd voor: De Lier, 's-Gravenzande, Hoek van Holland, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen
Contact e-mail: info@rkwestland.nl

Locatie: St. Josephkerk Dr. Schaepmanstraat 12 2291 SL Wateringen

8 Westlandse kerk-gebonden koren (Rejoice en Beatween uit Wateringen, I Mellom uit Maasdijk, Esperanca en parochiekoor Andreas uit Kwintsheul, Vivace uit Monster, St. Caecilia uit De Lier en Cantemus Domino uit Naaldwijk) treden op tijdens dit korenfestival. Koorleden en belangstellenden kunnen tussendoor workshops volgen, gegeven door professionals in de muziek.

Het festival is een uitvloeisel van het 12 ½ jarig ambtsjubileum van diaken Walther Burgering. “Samen zingen, presenteren van mooie liederen en genieten van muzikale uitvoeringen verbindt. Die verbinding kunnen we als samenleving en als kerk in deze tijd goed gebruiken. Ik was verrast door het aantal koren dat zich aanmeldde en ben dankbaar dat de parochiefederatie mij dit als cadeau aanbiedt.”

De toegang tot het korenfestival is vrij en gratis. Deelname aan de workshops gaat via inschrijving vooraf middels het secretariaat van de federatie. Bekijk hier het aanbod van de workshops.

Terug naar de vorige pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Waar welvaart heerst zonder matigheid, daar heerst geweld.