• rkWestland
  • > Kledingactie Westlandse MOV op zaterdag 7 oktober

Kledingactie Westlandse MOV op zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober a.s. houden de Westlandse katholieke kerken en Hoek van Holland weer een kledingactie. U kunt uw overtollige kleding, riemen, tassen, lakens gordijnen en schoenen inleveren.
De opbrengst komt geheel ten goede aan doelen met een Christelijke inslag, zoals westlandse misionarissen, de zusters van moeder Theresa en projecten gesteund via westlandse initiatieven om mensen te steunen in opleiding en een menswaardig bestaan.

De inleverplaatsen zijn:

Hoek van Holland Egbertuskerk, Cordesstraat 29 van 9.00 tot 11.00 uur
Honselersdijk Misssiewinkel, Grote Waard 11 van 9.00 tot 11.30 uur
Kwintsheul Andreaskerk, Kerkstraat 20 van 9.00 tot 11.15 uur
Monster Machutuskerk, Choorstraat 105 van 9.00 tot 11.00 uur
Poeldijk Bartholomeuskerk, Voorstraat 111 van 9.00 tot 11.00 uur

Graag in een gesloten zak, zodat de spullen niet nat kunnen worden en dat deze dan niet door de auto slingert. Lukt het niet om het die ochtend te brengen, dan kunt u het gehele door altijd brengen bij: Jos de Bakker, Bovendijk 57, Kwintsheul. De volgende kledinginzameling is in april 2024. Blijven sparen dus.

Heeft u geen kleding en wilt u het missiewerk toch steunen? Kom dan zaterdags even naar de missiewinkel in Honselersdijk en kijk of er nog iets van uw gading bij is. Ook deze winkelopbrengst gaat volledig naar de missiegebieden. De winkel kunt u vinden op Grote Waard 11 in Honselersdijk.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Anderen begrijpen is kennis; uzelf begrijpen is verlichting.