Hebben we u enige tijd gemist met de digitale nieuwsbrief?

18 februari 2020 - Algemeen federatie nieuws

Dat kan best weleens kloppen! In de afgelopen weken zijn er één of meerdere digitale nieuwsbrieven niet afgeleverd bij abonnees met een emailadres dat eindigt op @kabelfoon.nl @kabelfoon.net @caiway.nl en @caiway.net. De fout is gevonden en daarmee hadden we ook de sleutel voor de oplossing in handen.

We zijn weer met elkaar verbonden
Elke veertien dagen proberen we u middels een digitale nieuwsbrief het actuele nieuws uit de parochies en de parochiefederatie bij u in de mailbox te brengen. Niet alleen het lokale of Westlandse nieuws, nee ook wat er zoal beweegt in de wereldkerk. Voor verzending van deze digitale nieuwsbrief maken we gebruik van Mailchimp, een platform dat speciaal ingericht is voor verzending van nieuwsbrieven per e-mail.

Foutje bedankt
Ergens na 27 november 2019 is er iets mis gegaan. Abonnees met e-mailadressen die eindigen op @kabelfoon.nl @kabelfoon.net @caiway.nl en @caiway.net ontvingen onze nieuwsbrief niet meer. Balen. Het was eventjes zoeken wat er precies aan de hand was, maar toen we dat eenmaal gevonden hadden, lag de oplossing aan onze voeten. En als het goed is, krijgt ieder die bij ons in het systeem staat weer de nieuwsbrief.

Meld klachten
Een gewaarschuwd mens telt voor twee, zeggen ze weleens. Nou, we zijn op onze hoede. Maar daarmee is niet gezegd dat er weleens iets fout kan gaan. Problemen met de nieuwsbrief? Laat het ons weten op nieuwsbrief@rkwestland.nl  

Nog geen abonnee?
Ontvangt u de digitale gratis nieuwsbrief van RK Westland nog niet? Meld u dan hier aan. Elke woensdag in de even weken sturen we u het laatste nieuws vanuit onze parochiefederatie.

Preview van de nieuwsbrief
Klik op onderstaande afbeelding voor de nieuwsbrief van 5 februari 2020

Nieuwsbrief 5 februari 2020.jpg

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.