• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Young Travelers 2018: Een unieke mix voor een bijzondere ervaring!

Young Travelers 2018: Een unieke mix voor een bijzondere ervaring!

11 mei 2018 - Algemeen federatie nieuws

Komende zomer is er voor de tweede keer een fantastische belevingsreis naar de Pyreneeën. Drie bijzondere gebeurtenissen (misschien wel meer) komen samen in deze belevingsreis voor jongeren tussen 16 en 35 jaar. Zoals een bijzondere tweedaagse hiketocht, het ontmoeten en ontdekken van een bijzonder meisje Bernadette en Maria, samen kamperen en raften op de Gave. Een unieke mix die je nergens ter wereld tegenkomt, dat gaat tot een heel bijzondere ervaring leiden. Daar wil jij bij zijn deze zomer!

Sportiviteit en avontuur aan de voet van de Pyreneeën, ontmoeting met jongeren en de plek in Lourdes, een plek waar (miljoenen) mensen al 160 jaar (nieuwe) energie op doen. Een plek waar je gezien wordt, 'opnieuw geboren wordt', een plek waar je voelt dat hemel en aarde elkaar raken. Het is dé plek die de rest van jou leven positief beïnvloedt. Dat is echt zo. Durf jij die uitdaging aan?

Wat is dat dan dat jouw leven positief beïnvloedt? 1. de kijk op jezelf (geloof in jezelf), 2. de kijk op je medemens (de andere is net zo kwetsbaar als ik) en 3. misschien wel de kijk op geloof..... in God, Maria, Jezus......kerk.

Deze bijzondere ervaring kan jij ook beleven van 21 juli t/m 28 juli en voor slechts € 295,- (excl. reis- en annuleringsverzekering). Meer informatie en/of aanmelden kan via de website van de VNB, de Young Travellers heeft als reisnummer LO1891. Aanmelden kan tot 15 juni, dus wacht niet te lang. Nog vragen? Je kan contact opnemen met Annebelle Mandemakers van de VNB (073 681 81 11) of met onze Westlandse Margrit Stijger (06 17 50 91 51).

Een indruk krijgen hoe onwijs fantastisch en gezellig vorig jaar was? Bekijk hieronder de Young Travellers 2017 aftermovie. Dan weet je zeker dat je komende zomer ook mee gaat!

Klik hier voor de folder Young Travelers 21 t/m 28 juli 2018

Klik hier voor aanmelding voor deze belevingsreis

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Je kunt nog zoveel willen hebben, maar je liefde en je hart zijn onvervangbaar en kun je met iedereen delen