Bedankt voor het speelgoed

17 april 2021 - Algemeen federatie nieuws

Op 17 februari was de Vastentijd begonnen. In deze periode willen we iets minder aan onszelf geven, maar juist meer aan de ander geven. We wilden aandacht geven aan de werken van barmhartigheid, zoals aan het herbergen van vreemdelingen. We hebben goed speelgoed ingezameld om dit te schenken aan Vluchtelingenwerk. Gevluchte gezinnen die in het Westland komen wonen hebben niets en de kinderen hebben geen speelgoed. Vluchtelingenwerk heeft contact met deze gezinnen en kan daarbij de kinderen speelgoed geven.

Er is door veel mensen op de oproep om speelgoed weg te geven gereageerd. Achterin een aantal kerken kwam een behoorlijke hoeveelheid speelgoed te liggen of mensen kwamen het persoonlijk afgeven. De missiewinkel in Honselersdijk doneerde een grote hoeveelheid (vrijwel) nieuw speelgoed en ook een aantal basisscholen hebben enthousiast meegewerkt aan de inzameling. Soms lag de lerarenkamer vol met speelgoed.

Een groot gedeelte van het speelgoed is al bij Vluchtelingenwerk in Naaldwijk gebracht. Namens Vluchtelingenwerk hartelijk dank aan alle gevers voor hun medewerking. Veel kinderen die zonder speelgoed waren, zijn er straks heel blij mee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.