JongerenEvent 'Meet Up' op 23 juni in en voor het Westland

03 juni 2019 - Algemeen federatie nieuws

Zondagmiddag 23 juni van 14.00 – 19.30 uur is er in onze parochiefederatie een JongerenEvent voor alle Westlandse Jongeren. In en rondom de pastorie van de O.L.V. Goedenraadkerk in Honselersdijk is er lekkere muziek, zijn er workshops over Vlogs maken, remix muziek, interactief geloven, graffity, films en geloof, voorbede maken en een diaconale box samenstellen.

Voor ieder wat wils dus. Heb je je vormsel gedaan, ben je actief (geweest) als misdienaar, acoliet, lid jongerenkoor, M-twentyfive, tienergroep Rock Solid of RKJ, dan is dit JongerenEvent misschien iets voor jou. Wil je gewoon eens andere, chille jongeren ontmoeten en een paar leuke workshops volgen, dan kun je je ook thuis voelen bij dit JongerenEvent.   Na de workshops vieren we met elkaar en is er een barbecue met karaoke. Het JongerenEvent is gratis. Voor de BBQ vragen we een vrijwillige bijdrage.

Platform Jeugd en Jongeren
Dit JongerenEvent is georganiseerd door het (pas opgerichte) Platform Jeugd en Jongeren van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin. Een Platform bestaande uit jongeren en vrijwilligers die binnen de parochiefederatie werken met jongeren. Bij het Platform Jeugd en Jongeren kunnen goede ideeën worden aangedragen om het voor jongeren in de kerk leuker, meer aantrekkelijk en bij-de-tijd te maken. Iedere jongere moet zich goed en thuis voelen in de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.   

Opgeven voor het Jongerenvent bij diaken Walther Burgering, via burgering@rkwestland.nl of een appje met je naam naar 0629.562.865. Het liefst zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 19 juni.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Er is geen enkel lichaamsdeel dat, als het gebroken is, zoveel pijn doet als het hart.