M25 Westland: helpen bij de Zusters van Moeder Teresa

28 augustus 2015 -

Na de zomervakantie hebben we weer een aantal leuke activiteiten op de planning staan. Op zondag 6 september gaan we de Zusters van Moeder Teresa in Rotterdam helpen. De zusters verzorgen maaltijden voor dak- en thuislozen. Er wordt twee keer aan een groep eten uitgedeeld, en jij mag helpen! We verzamelen om 13.45 uur op de parkeerplaats bij de Albert Heijn, Verdilaan 4 in Naaldwijk. Rond 18.00 uur zijn we weer terug zijn in Naaldwijk. Heb jij zin om te helpen? Geef je dan snel op, want er kunnen maar 6 jongeren mee! Opgeven doe je door je naam en telefoonnummer naar info@M25Westland.nl te mailen.

De zusters zijn afhankelijk van wat ze krijgen. Dus als je iets mee wilt nemen, zullen ze je erg dankbaar zijn! Daarbij kun je denken aan houdbaar eten (rijst of pasta) of schoonmaakmiddelen (afwasmiddel of allesreiniger). Het is geen verplichting om mee te nemen, maar de zuster zullen het fijn vinden!

En nog even dit: de volgende M25-activiteiten zijn op 26 september (Burendag in Woerdblok) en 11 oktober (Oogstdankdag). Zet ze alvast in je agenda, later volgt meer info. Alle activiteiten tellen mee voor de maatschappelijke stage.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.