• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Oecumenische viering met liederen uit Taizé: 'Een stem uit de hemel'

Oecumenische viering met liederen uit Taizé: 'Een stem uit de hemel'

30 december 2018 - Algemeen federatie nieuws

Houd jij van rust, stilte & muziek? Kom dan naar de oecumenische Taizé viering op zaterdagavond 12 januari om 19:00 uur in het parochiehuis van de St. Jan de Doperkerk in Wateringen.

Na het succes van de Taizéviering afgelopen tijd; volgt er nu een derde Taizé viering met als thema: Een stem uit de hemel! Deze viering wordt georganiseerd door de werkgroep Oecumenische vieringen in Wateringen en Kwintsheul. Pastor Straathof zal deze viering voorgaan met muzikale begeleiding van Jongerenkoor Corbulo.

Nog geen kennis gemaakt met Taizé vieringen? Grijp dan nu je kans en kom deze viering meebeleven! Maar wat is Taizé nu eigenlijk? Taizé is een oecumenische kloostergemeenschap in Frankrijk; opgericht door Frère Roger, waar liederen herhaaldelijk worden gezongen en eenvoud en goedheid vanuit het hart voorop staat. In de zomermaanden komen er wekelijks minimaal 2000 jongeren van over de hele wereld naar Taizé om tot rust en bezinning te komen en mogelijk toch iets van God te mogen ervaren.

In deze viering volgen we de liturgie van het avondgebed, zingen we liederen die ook in Taizé worden gezongen en laten we een vuur van liefde branden voor een ieder die licht nodig heeft in de donkere dagen die komen gaan. Een ieder is welkom om bij deze viering aanwezig te zijn, 12 januari om 19:00 uur in het parochiehuis van de St. Jan de Doperkerk, te Wateringen. Kom & beleef deze viering mee!

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Een mens heeft twee oren en één mond om twee keer zoveel te luisteren als te praten.