• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Eerste RKJ jongerendag Westland: vloggen, verdiepen, vieren, bbq en karaoken!

Eerste RKJ jongerendag Westland: vloggen, verdiepen, vieren, bbq en karaoken!

25 juni 2019 - Algemeen federatie nieuws

Op de zomerse zondagmiddag 23 juni kwamen 22 jongeren tussen de 12 en 30 jaar bij elkaar om op een ongedwongen en gezellige manier kennis te maken met elkaar én wat verdieping te geven aan hun geloof.  Zo werd er driftig gevlogd na de workshop van Eric van den Berg, het Geloof in films nader bekeken met pastor Eli Stok uit Delft, en gekeken hoe de werken van barmhartigheid toegepast kunnen worden o.a. door het maken van diaconale boxen voor de vreemdelingenbewaring op Zestienhoven door Ted van de Knaap, Harry Stijger van M25 Westland  en diaken Jean Paul Niati. Er kan schriftelijk contact worden opgenomen met hem, om meer te weten te komen over eventueel vrijwilligerswerk voor deze groep of een gepland bezoek aan het centrum. Adresgegevens kunnen worden verkregen via diaken Burgering, die de contactgegevens heeft.

Vóór de goed bezochte eucharistieviering werden in een vierde workshop voorbeden gemaakt o.l.v. pastor Straathof. Naast al deze onderwerpen die enthousiast werden opgepakt door de workshopgevers en -deelnemers, waren er lekkere milkshakes en andere knabbels en verschillende drankjes.

Als afsluiting kon genoten worden van de BBQ en karaoke in de kerktuin van Honselersdijk. De voorbereiding was onder andere in handen van diaken Walther Burgering en Margrit Stijger van de Rock Solid groep in het Westland, en m.m.v. Corbulo, M-25 en andere vrijwilligers. Voor de BBQ werd een vrijwillige bijdrage gevraagd. Al met al vonden de jonge deelnemers en de organisatie het een geslaagde middag en avond en is dit initiatief zeker voor herhaling vatbaar. U zult er dus in de toekomst zeker meer van horen.

Klik hier voor meer foto's

Aimée van Swieten-Tjon-A-Tsien

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.