Vertrek pastor Smulders, benoeming nieuwe priester

21 juni 2016 -

Bij de aankondiging van de benoeming van pastor Smulders in maart 2015 is melding gemaakt van het tijdelijk karakter van die benoeming. Pastor Smulders oriënteerde zich namelijk op een leven als lid van een religieuze communiteit. Inmiddels heeft hij de bisschop laten weten dat hij die weg wil vervolgen. De bisschop heeft daarmee ingestemd, dat betekent dat we het vertrek van pastor Smulders kunnen aankondigen per 15 augustus 2016.

De bisschop heeft er uitdrukkelijk voor willen waken dat het pastoraal team van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin te klein wordt. Het is ons dan ook een genoegen de komst van een nieuwe priester te mogen melden. Per 1 december 2016 zal de bisschop pastor G.Th.J. (Berry) Lansbergen benoemen tot lid van het pastoraal team van onze federatie. Pastor Lansbergen (geboren 16 juli 1949 en tot priester gewijd op 12 december 1998) is op dit moment lid van het pastoraal team van de parochie H. Augustinus te Wassenaar e.o.
Pastor Lansbergen heeft inmiddels kennis gemaakt met het pastoraal team en verheugt zich erop bij ons werkzaam te kunnen zijn. Hij zal benoemd worden voor 2 dagen per week en vooralsnog voor de duur van 2 jaar.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.