Westlandse bedevaart naar Lourdes 30 april t/m 8 mei 2019

13 februari 2019 - Algemeen federatie nieuws

Een week in mei naar Lourdes, dat kan. Het is een plaats waar hemel en aarde elkaar raken. Laat je meenemen door enthousiaste bedevaartgangers. Raak onder de indruk van het verhaal van Bernadette Soubirous, die in het voorjaar van 1858 Maria zag en hoorde. Grijp de mogelijkheid aan om in het stadje aan de voet van de Pyreneeën de verschillen de kerken te bezoeken, een kaars op te steken en natuurlijk De Grot te zien waar Maria verschenen is. De kwetsbare mens staat in Lourdes centraal en daarmee wordt ons geloof zichtbaar. Ga mee. Je bent van harte welkom. Pastor Straathof zal deze bedevaart pastoraal begeleiden.

Na een vroeg vertrek vanuit het Westland reizen we via België naar Lisieux. Op dag 2 vieren we 's ochtends de eucharistie in de crypte van de basiliek, en bezoeken Theresia van Lisieux in de Carmel. Vanuit Lisieux reizen wij richting Niort of Poitiers war we overnachten. Op dag 3 komen we rond lunchtijd in Lourdes aan. Voor dag 4 tot en met 7 volgen we het bedevaartprogramma in Lourdes, met daarbij ook een eigen viering met de Westlandgroep. Op dag 8 verlaten we Lourdes en reizen dan naar Nevers, alwaar we ook overnachten. In het klooster St. Gildard vieren we de eucharistie in de nabijheid van Bernadette. Vanuit Nevers reizen we terug naar het Westland, maar niet voordat we genieten van een heerlijk afscheidsdiner.

Voor meer informatie: kijk op de website www.westlandsebedevaarten.nl, kijk in de folder (ligt ook achterin de kerken) of neem contact ook met één van onze contactpersonen. Zij staan u graag te woord en helpen u zonodig met de aanmelding voor deze bedevaartreis.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Argumenten moet u niet tellen, maar wegen.