Wilt u actief meedenken over de koers van de KRO?

10 juli 2017 - Algemeen federatie nieuws

Dan is een zetel in de KRO Ledenraad misschien iets voor u. De Afdelingsraad Rotterdam is op zoek naar enthousiaste KRO-leden met bestuurlijke en communicatieve vaardigheden. Ook jongeren zijn van harte welkom.
De KRO Ledenraad bestaat uit zeven Afdelingsraden en telt in totaal 61 leden. De afdelingsraadsleden vertegenwoordigen de KRO-leden en vervullen daarmee een brugfunctie tussen de KRO en haar leden. Voor de KRO bent u als lid heel belangrijk. Als vertegenwoordiger in de Ledenraad praat u mee over de strategische koers en het (financiële) beleid van de KRO. De Afdelingsraad is dé stem van de achterban.
De KRO Ledenraad vormt samen met de NCRV Verenigingsraad de Federatieraad van het omroepbedrijf KRO-NCRV. Door zitting te nemen in een Afdelingsraad wordt u betrokken bij een geïnspireerd en modern mediabedrijf. Klik hier voor alle informatie en het kandidaatstellingsformulier. Vanaf 19 juni tot 7 augustus kunt u zich kandidaat stellen voor de openstaande vacature in de Afdelingsraad Rotterdam.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.